2019 is in zicht!

Tijd voor een korte terugblik en nieuwe plannen.

Dit jaar mocht ik allerlei soorten vergaderingen notuleren; de ene dag schoof ik aan bij een vergadering van een raad van commissarissen van een woningcorporatie en de andere dag notuleerde ik een inspraakbijeenkomst van een overheidsorganisatie. Ook was de verslaglegging van verkennende coalitieonderhandelingen voor een nieuwe gemeente een bijzondere opdracht.

De afwisseling zorgt ervoor dat het werken als freelance notulist leuk blijft. Toch heb ik gemerkt dat ik me verder wil ontwikkelen. En heb daarom besloten in 2019 weer aan de studie te gaan. Heel veel zin in!! Ik blijf overigens wel beschikbaar als notulist;-).

Graag zeg ik mijn relaties hartelijk dank voor de fijne samenwerking en voor het in mij gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. Op naar een fantastisch 2019!

Ik wens iedereen hele fijne Kerstdagen en een gelukkig, gezond en mooi nieuwjaar!