[ 𝑢𝒑𝒓𝒐𝒆𝒑 ]

Ben jij een gedreven zelfstandig ondernemer of MKB’er? En vind je het leuk om met mij het gesprek aan te gaan over jouw (online) bedrijf en het ondernemerschap? Dan kom ik graag met jou in contact!

𝑹𝒆𝒅𝒆𝒏?

Voor mijn opleiding bij de Academie voor Virtueel Professionals voer ik onderzoeksgesprekken met ondernemers om meer informatie te krijgen over wat er speelt bij bedrijven. Bij het runnen van een eigen bedrijf komt immers veel kijken.

π‘¨π’‡π’”π’‘π’“π’†π’Œπ’†π’?

Lijkt het je leuk om onder het genot van een kopje koffie (of thee) te praten over jouw onderneming, dan hoor ik dat graag! Ook als je liever eerst meer wilt weten, kun je contact met me opnemen. Stuur een privΓ©bericht, bel 06-27309809 of mail naar: . Ik verwacht dat het gesprek 30 tot maximaal 60 minuten duurt.

Behalve een beetje van jouw (kostbare) tijd, kost het je niks en je helpt mij er enorm mee. Je krijgt inzicht in hoe de zaken in jouw bedrijf georganiseerd zijn, waar je slagen kunt maken en misschien kan ik je ook nog wel handige tips geven! Interessant voor serieuze ondernemers die verder willen groeien en focussen op de juiste activiteiten in hun bedrijf.

Delen wordt gewaardeerd! Alvast bedankt😊

Hartelijke groet,

Carina Stoppels