Flexibel inzetbaar

Ik verleen secretariële dienstverlening aan kleinere bedrijven in het MKB, aan overheidsorganisaties en aan stichtingen en verenigingen. Dit doe ik op flexibele basis. Je kunt mij inschakelen voor een eenmalige opdracht, maar ook op structurele of projectbasis.

Diensten die ik aanbied zijn:

Notuleren

Mijn specialisatie is: het notuleren van vergaderingen. Ik ben flexibel inzetbaar als extern notulist, zowel overdag als ’s avonds. Je ontvangt een nauwkeurig en objectief verslag, maximaal 5 dagen na de vergadering. De notuleerservice biedt echter meer dan het opstellen en uitwerken van notulen.

Je kunt bij mij óók terecht voor de volgende werkzaamheden:
– plannen van datum en tijdstip van de vergadering;
– reserveren van een vergaderlocatie;
– versturen van de uitnodiging en stukken;
– aanleveren van de notulen aan de voorzitter;
– verspreiden van de notulen aan alle deelnemers.

Tevens is het mogelijk om notulen te maken van vergaderingen die zijn opgenomen. Je levert het audiobestand aan (bijvoorbeeld via WeTransfer) en ontvangt de uitgewerkte notulen binnen de afgesproken termijn.

vergadering foto plaatje van freeimages

Virtuele Assistentie

Daarnaast bied ik secretariële assistentie op afstand aan. Ideaal voor zelfstandig ondernemers die zich liever richten op hun kernactiviteiten. Deze assistentie richt zich met name op taken ten aanzien van online marketing. Met online marketing vergroot je de zichtbaarheid van jouw bedrijf op internet. Jij levert de tekst aan en ik controleer het op tekstueel gebied, maak het op (met bijvoorbeeld afbeeldingen) en plaats het na een laatste check op jouw website, nieuwsbrief en/of Social Media. Kortom: jij maakt de tekst en ik regel de techniek!

Werkzaamheden die ik op dit gebied o.a. kan verrichten:
– (web)teksten controleren, corrigeren en redigeren;
– (web) teksten opmaken met afbeeldingen;
– (web) teksten op website plaatsen (WordPress en Joomla);
– website bijhouden (WordPress);
– nieuwsbrieven opmaken met afbeeldingen;
– nieuwsbrieven versturen (MailChimp);
– Social Media accounts bijhouden;
– enquête maken en versturen;
– dingen uitzoeken op internet.

laptop-notuleren-transcriptie-virtuele-assistentie


Wilt je meer informatie over de dienstverlening, heb je een vraag of wil je direct een  vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. 

neem contact op call to action