Aanbod

 

Notuleren

Mijn specialisatie is: het notuleren van (online) vergaderingen. Ik ben flexibel inzetbaar als externe notulist. Zowel overdag als ’s avonds. Je kunt mij inschakelen voor een eenmalige opdracht, maar ook op structurele of projectbasis. Je ontvangt binnen de afgesproken termijn een nauwkeurig en objectief verslag

Ook kun je notulen laten maken van vergaderingen die zijn opgenomen. Je levert het audiobestand aan (bijvoorbeeld via WeTransfer) en ontvangt de uitgewerkte notulen binnen de afgesproken termijn.

 

Transcriberen

Wil je andere geluidsbestanden dan vergaderingen laten omzetten in tekstbestanden? Je kunt hierbij denken aan dictaten, interviews of functioneringsgesprekken. Dat kan! Ook hiervoor geldt dat je het audiobestand aanlevert en binnen de afgesproken termijn het uitgewerkte tekstbestand ontvangt.

Tenzij anders overeengekomen, ontvang je een woordelijke transcriptie van je geluidsbestand. Dat houdt in, dat spreektaal wordt omgezet in schrijftaal met een zo nauwkeurig mogelijke weergave van hetgeen gezegd is. Het woordelijk verslag is taalkundig in orde en prettig leesbaar. (De eh’s en hm’s worden hier weggelaten in tegenstelling tot een letterlijk verslag).

 

vergadering foto plaatje van freeimages


Wil je meer informatie over het aanbod ontvangen, heb je een vraag of wil je direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met mij op. 

neem contact op