Notuleerservice

 

Notuleren is een vak. Een vak apart. 

Veel mensen ervaren het notuleren van een vergadering als een lastige en tijdrovende taak. Met name als een vergadering ongestructureerd verloopt en deelnemers niet bij het onderwerp blijven, maar van de hak op de tak springen. Het is een uitdaging om dan een correct en prettig leesbaar verslag te maken dat de essentie van de vergadering weergeeft. 

Terwijl goede notulen belangrijk zijn voor een soepel vergaderproces; het houdt de deelnemers bij de les en de gemaakte afspraken en besluiten worden controleerbaar. Bovendien weten de mensen die bij de vergadering niet aanwezig konden zijn na het lezen van de notulen precies wat er aan de orde is geweest.

 

Notuleren uitbesteden

Wil je de verslaglegging uitbesteden aan een professionele notulist? Dan bied ik uitkomst. Jij kunt je focussen op deelname aan de vergadering en hoeft je geen zorgen te maken om de verslaglegging. Het uitgewerkte verslag ontvang je snel na de vergadering in de mailbox.

Dankzij mijn ervaring, een goede voorbereiding en een groot inlevingsvermogen ben ik in staat om vergaderingen over vrijwel ieder onderwerp voor het bedrijfsleven, overheid en corporaties te notuleren.

Ik ben flexibel inzetbaar voor het notuleren van onder andere coalitieonderhandelingen, bestuursvergaderingen, MT-overleggen, projectgroepvergaderingen, informatiebijeenkomsten, OR-vergaderingen, algemene ledenvergaderingen (van o.a. Verenigingen van Eigenaren) en vergaderingen van Raad van Commissarissen. Vanzelfsprekend ga ik strikt vertrouwelijk met vergaderstukken en informatie om. 

vergadering-stuurgroep


Jouw voordelen

Als je mij inhuurt voor het notuleren van een vergadering, dan levert je dat het volgende op:

  • nauwkeurige en objectieve verslaglegging
  • goed vastgelegde besluiten en actiepunten
  • inzet van een betrouwbare professional
  • snelle aanlevering van het verslag
  • een vaste notulist
  • goede prijs/kwaliteitverhouding
  • flexibele inzetbaarheid: incidenteel, structureel, projectmatig
  • tijdbesparing
  • geen kosten voor een werkplek

Heb je een vraag over de notuleerservice? Misschien staat de vraag tussen de 10 meest gestelde vragen die je hier kunt lezen. Staat jouw vraag er niet tussen, dan kun je uiteraard contact met mij opnemen.

Wat anderen zeggen over mijn notuleerservice:

“Je notulen blijven goud waard.” (Roelke Nienhuis, Gemeente De Marne)

“Ze legt professioneel, zorgvuldig en snel verslag. Meerdere malen hebben wij al gebruik gemaakt van haar diensten.” (Sandra Herkströter, wethouder Gemeente Eemsmond)

“Carina verzorgt de notulen van onze vergaderingen zeer nauwkeurig en to the point.”  (Klaas Jan Noorman, voorzitter VvE De Rokade II)

“Carina heeft ons in een hele drukke periode op een uitstekende wijze ontlast.” (Jolanda Stallaert, secretaris OR Noordhoff Uitgevers)

 

Meer ervaringen lees je hier of op mijn LinkedIn-profiel.

Hecht jij belang aan snelle aanlevering van een verslag van hoge kwaliteit? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Offerteaanvragen worden binnen 24 uur beantwoord.

een offerte opvragen