Over mij

 

Mijn Achtergrond

Mijn naam is Carina Stoppels, woonachtig in Noord-Groningen. Na 14 jaar in secretariële functies in loondienst te zijn geweest, startte ik in 2015 een nieuwe uitdaging als zelfstandige. Met mijn notuleerservice doe ik nu wat ik leuk vind: het notuleren van vergaderingen. Het geeft me iedere keer weer voldoening als ik notulen heb verstuurd. Wil je weten waarom ik notuleren nou zo leuk vind, dan verwijs ik je graag naar dit interview met de lokale krant ter ere van het 2-jarig bestaan van Spot Secretariaat.

Specialisatie

Mijn specialisatie is het notuleren van (complexe) vergaderingen. Het betreft met name vergaderingen, waarbij meerdere partijen betrokken zijn met soms botsende belangen. Deze specialisatie gecombineerd met een achtergrond in de advocatuur maakt, dat ik prima inzetbaar ben voor het notuleren van vergaderingen, waarbij besluiten worden genomen met vergaande consequenties. Hierbij kun je denken aan vergaderingen van een Raad van Commissarissen, Raad van Toezicht of coalitie-onderhandelingen. Ik ben onafhankelijk en dat zorgt voor objectieve notulen.

Tijdens mijn werkzame leven heb ik altijd te maken gehad met vertrouwelijke gegevens. Integriteit en zorgvuldigheid staan hoog in het vaandel bij Spot Secretariaat. Ook nadat een opdracht is voldaan blijft de geheimhoudingsplicht uiteraard van kracht. De basis voor een goede samenwerking zijn voor mij heldere communicatie, vertrouwen en wederzijds respect. Lees via de knop hieronder wat klanten zeggen over onze samenwerking.

opdrachtgevers aan het woord call to actino